فروش دیزل ژنراتور پرکینز در شیراز
اکنون شرکتی که تنها توسط دو مهندس بیکار تأسیس شده بود به یکی از شناخته شده ترین برندهای تولید کننده ژنراتور در جهان تبدیل شده است. پرکینز با سابقه ای که به سال 1932 باز میگردد، یک ارائه دهنده پیشرو در جهان است که ژنراتورهای دیزلی و گازی را تولید می کند. این ژنراتورها که جامع ترین طیف راه حل های نوآورانه و قابل اعتماد قدرت را ارائه می دهند، برای پاسخگویی به نیازهای دقیق مشتریان ما طراحی شده اند.
ژنراتورهای پرکینز برای استفاده در بیمارستان ها، میدان های ورزشی، حمل و نقل مواد، ساخت و ساز و صنعت نیرو تولید می شوند. هر جا که مشتریان به نیروی قابل اعتماد، کارآمد و مقرون به صرفه نیاز داشته باشند، می توانند به شرکت دیزل ژنراتور پرکینز مراجعه کنند. این روند در 90 سال گذشته ادامه داشته است.
در صورتی که برای خرید بهترین ژنراتور این شرکت به مشاوره و اطلاعات بیشتری نیاز دارید، با ما در نمایندگی دیزل ژنراتور پرکینز در شیراز تماس بگیرید.
محصولات شرکت دیزل ژنراتور پرکینز
ژانراتورهای پرکینز موتورهای کم مصرفی دارند که اعتبار پایداری قوی تری را به کاربران ارائه می دهند. شرکت دیزل ژنراتور پرکینز قصد دارد از برنامه هایی برای آغاز یک تولید جدید به منظور پوشش توسعه موتورهای در نظر گرفته شده برای استفاده از سوخت های جایگزین استفاده کند.
شرکت دیزل ژنراتور پرکینز انواع مختلفی از ژنراتورها را تولید می کند که هر کدام از آنها با توجه به ویژگی های منحصر به فردی که ارائه می دهند، برای مصارف گوناگونی مورد استفاده قرار می گیرند.
در ادامه انواع مختلف ژنراتورها را توضیح خواهیم داد.
انواع مختلف ژنراتور
به طور کلی، انواع مختلف ژنراتورها بر اساس اندازه، کاربرد و منبع خارجی یا انرژی مکانیکی استفاده شده در آنها، تولید می شوند. تعریف ژنراتور الکتریکی بسیار ساده است. این تجهیزات ماشین هایی هستند که انرژی مکانیکی را به الکتریسیته تبدیل می کنند.
هدف اولیه ژنراتورهای الکتریکی تامین برق پشتیبان به دلیل قطعی برق است، اگرچه ژنراتورهایی وجود دارند که به عنوان تنها منبع برق عمل می کنند که ممکن است در معدن و عملیات نفت و گاز مورد نیاز باشند. ژنراتورها اغلب بر اساس منبع خارجی یا انرژی مکانیکی آنها دسته بندی می شوند. بنابراین صحبت در مورد ژنراتورهای مختلف شامل انواع تولید برق است. بنابراین سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چه نوع ژنراتورهایی تولید شده اند و چگونه با هم مقایسه می شوند؟ در ادامه به این سوالات پاسخ خواهیم داد.
ژنراتورها با چه سوختی کار می کنند؟
ژنراتورها براساس سوختی که مصرف می کنند در گروه های مختلفی قرار می گیرند. انواع مختلف ژنراتورها براساس سوخت مصرفی عبارتند از:
ژنراتورهای بنزینی. این نوع از ژنراتورها به طور معمول برای دوره های کوتاه استفاده می شود.
ژنراتورهای دیزلی. این ژنراتورها محبوب ترین نوع برای استفاده در مصارف صنعتی هستند. اغلب صنایع ژنراتورهای دیزلی را انتخاب می کنند.
ژنراتورهای گاز طبیعی. این دسته از ژنراتورها به دسترسی زیرزمینی به گاز طبیعی متکی هستند. آنها به عنوان دوستداران محیط زیست شناخته می شوند زیرا در مقایسه با ژنراتورهای بنزینی یا گازوئیلی بیشتر به حفظ محیط زیست کمک می کنند.
ژنراتورهای پروپان. این ژنراتورها جایگزین سبزتر دیگر برای گازوئیل و بنزین به حساب می آیند. اغلب هنگامی که گاز طبیعی در دسترس نیست، ژنراتورهای پروپان انتخاب شایسته ای برای جایگزینی آنها هستند.
سایر منابع خارجی عبارتند از باد، خورشید، آب، زغال سنگ و انرژی هسته ای که بیشتر توسط ژنراتورها در نیروگاه ها برای مهار برق شبکه و هیدروژن استفاده می شومد. معمولاً در آزمایشگاه ها از این نوع ژنراتورها استفاده می شود. خانه ها، مشاغل، مراکز پزشکی و بیمارستان ها برای تبدیل به برق به گازوئیل، بنزین یا گاز طبیعی متکی هستند.
برای اطلاعات بیشتر در مورد ژنراتورها و نحوه عملکرد آنها، می توانید با مشاوران ما در نمایندگی دیزل ژنراتور پرکینز در شیراز تماس بگیرید.
انواع ژنراتورها براساس نحوه کاربری
به طور کلی، نمونه های ژنراتور معمولی وجود دارند که بر اساس کاربرد آنها دسته بندی می شوند. این ژنراتورها همچنین براساس قابلیت حمل، اینورتر، آماده به کار و صنعتی بودن نیز در گروه های مختلفی قرار می گیرند. ژنراتورهای هیدروژنی و ژنراتورهای خورشیدی از متداول ترین ژنراتورها برای تولید برق به حساب می آیند.
ژنراتورهای قابل حمل
ژنراتورهای قابل حمل با بنزین تغذیه شوند، معمولا بین 7.5 تا 12 ساعت کار می کنند. به یاد داشته باشید که گفتیم “معمولا”، زیرا تعدادی از آنها می توانند 18 یا حتی 24 ساعت کار کنند. بنابراین زمان کار آنها به بار بستگی دارد، که به میزان توان تولید شده و آنچه که ژنراتور انرژی می دهد، اشاره دارد. در این ژنراتورها مخزن سوخت در داخل ژنراتور و وسایل یا دستگاه ها قرار می گیرد و مستقیماً به پریزهای ژنراتور وصل می شود.
ژنراتورهای اینورتر
این ژنراتورها سبک و جمع و جور هستند. ژنراتورهای اینورتر در واقع با تعریف ژنراتور قابل حمل مطابقت دارند، با این حال به عنوان یک دسته بندی خاص در نظر گرفته می شوند. تامین برق الکترونیک با ژنراتور می تواند مشکل باشد، اما اینجاست که استفاده از ژنراتورهای اینورتر بسیار ارزشمند است. زیرا این نوع از ژنراتورها کاربردهای زیادی دارند، و برای رایانه ها، مایکروویوها، تلفن های همراه و سایر تجهیزات الکترونیکی حساس، که به مقادیر خاصی از ولتاژ و فرکانس نیاز دارند، مفید هستند.
ژنراتورهای آماده به کار
ژنراتورهای آماده به کار معمولاً روی زمین ثابت می شوند، اما نه همیشه. آنها بزرگتر از واحدهای قابل حمل هستند و برای کاربردهای مسکونی و صنعتی در دسترس قرار دارند.
انواع ژنراتورهای آماده به کار معمولاً با گاز طبیعی، دیزل یا پروپان تغذیه می شوند. هنگامی که رق قطع می شود، کلید انتقال خودکار آنها (ATS) شما را از منبع تغذیه اصلی جدا می کند و بار الکتریکی را به ژنراتور شما منتقل می کند. هنگامی که برق به شبکه برق باز می گردد، ATS شما را به برق سوئیچ می کند. توجه داشته باشید، با این حال، گاز طبیعی می تواند یک مشکل باشد. چنانچه قطع به دلیل یک بلای طبیعی باشد، خطوط لوله گاز طبیعی معمولاً برای محافظت در برابر انفجار خاموش می شوند.
سخن پایانی
ژنراتورهای شرکت دیزل ژنراتور پرکینز از کارآمدترین و با کیفیت ترین ژنراتورهای موجود در بازار هستند. ژنراتورهای پرکینز را می توانید از نمایندگی های معتبر آن خریداری کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در نمایندگی دیزل ژنراتور پرکینز در شیراز تماس بگیرید.